Důležité upozornění: Duben-říjen prodejna otevřena pouze úterý 14-18h. Pro nákup využijte e-shop. Vrácení vypůjčeného zboží prosíme každé úterý 14-18h

SJEZDOVÉ BOTY ATOMIC HAWX: POHLED Z 360°

Mezi lyžařskými botami modelová řada Hawx už něco znamená. Letos jsou k dispozici tři modelové řady: Ultra, Prime a Magna. Dohromady kolekce Hawx obsahuje více než dvacet modelů, které se liší tuhostí, šířkou chodidla nebo designem.

Ultra: maximální výkon

Pro každého vysoce sportovního jezdce je k dispozici modelová řada výkonnostních sjezdových bot Hawx Ultra. Hlavním rysem je užší tvar (98 mm), který zajišťuje spolehlivé cítění jízdy a maximální možný přenos energie do lyží. Ovladatelnost je ještě podpořena nízkou hmotností boty, jde o jedny z nejlehčích allmountain bot Atomic.

8627_darblu

 

Prime: bezkompromisní střed

Model, který kombinuje to dobré z obou extrémů. To, že je na pomezí mezi výkonem a pohodlím, ale neznamená žádné kompromisy. Bota je široká 100 mm, což je akorát, aby byla už dostatečně pohodlná, ale ještě zajišťovala výborný cit pro jízdu a dobrou ovladatelnost lyží. O jejích kvalitách svědčí i fakt, že je nejprodávanějším modelem rodiny Hawx.

a3948463a3057b1d869b7ac91b9b0d11

 

Magna: komfort především

Magna je v rodině Hawx za tlouštíka - má šířku 102 mm. Díky tomu je zvlášť pohodlná, ale hlavním přínosem je pro lyžaře, kteří mají širší nohy. Ti se totiž v jinak úzkých sportovních modelech velmi trápí a Hawx Magna neslevuje nic z kvalit sportovní boty, ale poskytuje lyžařům, kteří potřebují širší boty, dostatečný výkon a přitom značné pohodlí. Široký tvar je důležitý i z hlediska tepelného komfortu - umožňuje mikrocirkulaci krve v noze a ta tak jednoduše neprochladne, jako ve sportovních modelech, které jsou těsnější.

8480_magna-130-s

 

Tyto perfektní boty Atomic Hawx můžete zakoupit na našem e-shopu, nebo si je přijít rovnou vyzkoušet do naší prodejny na Křenové 19 v Brně, kde Vám naši kolegové s výběrem rádi pomůžou.