Důležité upozornění: Duben-říjen prodejna otevřena pouze úterý 14-18h. Pro nákup využijte e-shop. Vrácení vypůjčeného zboží prosíme každé úterý 14-18h

Pearl Izumi - prémiové cyklo oblečení skladem

Pearl Izumi založil Kinji Shimizu v polovině 20. století v Japonsku. Jeho touha po inovaci, nekonečné úsilí, neustálé zkoumání nových látek, materiálů a studium těla v pohybu vedla k vytvoření jednoho z top výrobců sportovního oblečení.

Po cca 30 letech značka expanduje a začíná se prodávat v USA. Pro Pearl Izumi zásadní krok, který otevřel možnost získat další zkušenosti s výrobou sportovního oblečení z jiného kontinentu.

Vysoká kvalita, prémiové materiály, střihy přesně šité na míru profesionálním i rekreačním sportovcům – to jsou nejpodstatnější vlastnosti oblečení od Pearl Izumi.

Do roku 2016 se značka postavená na kvalitě a inovacích zaměřuje na všechny sportovní nadšence i profesionály ve sportovních odvětvích jako je cyklistika, běh, běžecké lyžování či outdorové sportovní aktivity.

Od roku 2017 však veškeré své síly směřuje pouze do vývoje a výroby oblečení a obuvi výhradně pro cyklistiku.

Jsme rádi, že vám můžeme produkty této značky nabídnout. V naši nabídce nyní můžete vybírat cyklo vybavení jako jsou: Cyklo kraťasy, dresy, cyklistické bundy,

PearlIzumi (3)