Důležité upozornění: Duben-říjen prodejna otevřena pouze úterý 14-18h. Pro nákup využijte e-shop. Vrácení vypůjčeného zboží prosíme každé úterý 14-18h

Salomon – Lyže s tradicí

Salomon je všem známý francouzský výrobce kvalitního sportovního vybavení.

Salomon byl založen roku 1947 ve městě Annency Françoisem Salomonem a jeho synem, kteří si společně založili firmu na výrobu lyžařských hran. Oba byli zapálení sportovci a inovátoři. V 50. letech 20. století přišli na trh s vlastním vázáním „le lift“ , které nahrazovalo pro tehdejší dobu „klasické“ upínání lyže pomocí kožených pásků.

Další velký úspěch Salomon zaznamenal v roce 1966, kdy představil vázání s automatickým uvolněním paty. Společnost se postupně stává předním výrobcem vázání a v r.1972 prodá přes 1 milion párů vázání za rok.

V dnešní době Salomon produkuje širokou škálu sportovního vybavení jak pro zimní, tak i letní sporty.

Pokud plánuješ pořízení nových lyží, doporučujeme na nějaké od Salomon kouknout. Vybírat můžeš buď Nové nebo Testované a použité.

Pro výkonnostní a sportovní lyžaře, kteří se vyžívají v rychlosti doporučujeme vyzkoušet modely z řady S/Race, které Salomon vyrábí od sezóny 2018/2019. Díky technologii Edge Amplifier lyže poskytne vyšší přenos energie k hranám což má za následek zvýšení přilnavosti hran až o 30%. 

 

Salomon S/Race

 

Pro nabídku věcí Salomon klikni ZDE