Důležité upozornění: Duben-říjen prodejna otevřena pouze úterý 14-18h. Pro nákup využijte e-shop. Vrácení vypůjčeného zboží prosíme každé úterý 14-18h

VYBERTE SI LYŽE NA MÍRU!

 

Pokud místo snowboardu stále preferujete lyže, pak jste už jistě stáli před volbou těch správných. Jak ale poznat, které to jsou?

 

Lyžaři, stejně jako snowboardisté, se liší věkem, zkušenostmi, i preferencemi. Někteří milují upravené sjezdovky, kde si užijí pohodlnou jízdu. Jiní zase upřednostňují adrenalinové kličkování mezi stromy v lese. Velká část pak pravidelně vyráží do snowparků nebo snowcampů, kde si mohou zaskákat a provádět různé triky.

 

Pro milovníky sjezdovek jednoznačně doporučujeme allround lyže. Nejčastěji si je vybírají právě ti, kteří se ještě jen rozhodují, jakému stylu lyžování se budou věnovat. Allroundovky se totiž chlubí jistou dávkou univerzálnosti. Bez problémů tak s nimi sjedete všechny typy sjezdovek. A pokud se náhodou ocitnete na neupraveném terénu, nemáte se čeho obávat. Podrží Vás krásně i na něm.

 

Máte rádi rychlou jízdu? Pak byste se zřejmě na allround lyžích brzo nudili. Vyberte si proto sportovní nebo závodní lyže. Tyto lyže jsou konstruovány pro jízdu na upravených sjezdovkách. Sportovní lyže jsou osazeny kvalitním dřevěným jádrem, sendvičovou konstrukcí a technologiemi, které zlepšují každý aspekt Vaší jízdy.

 

Jste ten typ, který na sjezdovkách vyhledává každý skokánek? Navštěvujete pravidelně snowparky, abyste vyzkoušeli nové triky a skoky? Pak se poohlížejte po freestyle lyžích!

 

Pokud nejste příznivci skoků a triků, ale jen chcete sjíždět neupravené terény a poznávat krásy přírody, pak jsou pro vás vhodné freeride lyže, které jsou zpravidla širší a mají větší rádius.

 

Pokud byste potřebovali poradit, napište nám zprávu na info@lyzarna.cz! Rádi Vám s výběrem těch správných lyží pomůžeme. Jsme Vám k dispozici i v naší prodejně na Křenové 19 v Brně.